szeki-telep
Član
Opusteno drugar,sad mozes da mi odgovoris na pitanje ako hoces
Pitao sam te gde radis?[/QUOTE]
Stojkov Štamparija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ovako dok se nejavi neki strucniji po ovom pitanju dati kazem nesto iz mog iskustva ako poznajes osnovu kunicarstva to tije za svu rasu a ostalo su nijase sto se standarda tice po cistoj rasi tako da verujmi toliko mozes i da procitas iz knjige o toj rasi. Veliki pozzDaj da im kažemo da je sone strane blize
- - - - - - - - - -
Zna li ko šta o Holandskim crnim zekama,iskustvo cenim mani knjige
Nista ne govori... nek se malo muce..Daj da im kažemo da je sone strane blize
Hvala druze...@gogidj
To su ofset ploče, ja ih koristim već godinama. i to ne za kosinu nego za ladicu.
Moje ladice imaju okvir od letve 5x3 cm, a unutar okvira ofset ploču 50x76 cm, bez ikakvog ojačanja.
Ladica može trajati više godina, ako se lim i ošteti to je uglavnom zbog nepažnje, a ne od njegove nekvalitete.
LP exsa
Dobra ideja. Upravo si mi uštedeo koji dinar. Hteo sam da pravim ladice od OSB ploča, ali je ovo bolja i mnogo jeftinija ideja. Ja imam ofset ploče 0,15 mm debljine, ali mogu nabaviti i od 0,30. Imao sam ih nekad kao ladice, ali bez okvira od letvi, pa su mi stranice pucale od mnogo savijanja, pa sam odustao od njih. Te koje ti imaš bi trebalo da su 0,30.@gogidj
To su ofset ploče, ja ih koristim već godinama. i to ne za kosinu nego za ladicu.
Moje ladice imaju okvir od letve 5x3 cm, a unutar okvira ofset ploču 50x76 cm, bez ikakvog ojačanja.
Ladica može trajati više godina, ako se lim i ošteti to je uglavnom zbog nepažnje, a ne od njegove nekvalitete.
LP exsa
Hvala druze...
Meni treba 7 komada, a cena je nista..kako god se sracunam one mi dodu najjeftinije, uzimam ja njih pa sta bude
Mislio sam od njih napravit kosinu, poslagat ih kao crepove..Prvo bih napravio dascani pod pa po podu pokovat njih...Medutim sada razmisljam o ladicama mnogo mi je lakse za uradit...Uzmi te od 0,30 i obavezno napravi kostur od letvica, da se ne bi savijale.