svastara

Znaci za subotu da spremamo sorceve i maice kratkih rukava,a jel lopate da odlozimo ili da ih ostavimo i dalje ispred ulaznih vrata

Znaci za subotu da spremamo sorceve i maice kratkih rukava,a jel lopate da odlozimo ili da ih ostavimo i dalje ispred ulaznih vrata
Znas sta ja sam moje lopate vec odlagao par puta,pa sam se zajebao:haha:,tako da cu ja sada lepo da im napravim mesto odma do ulaznih vrata pa da se nadje ko zna mozda i SEVERINA bude u pravu,kada kaze VIDELA SAM SNEG U MAJU:haha::haha:,pa da mi bude odma na dohvat ruke....Inace to sto ce u subotu biti i do 20 stepeni toplije,neznam samo kome to odgovara,ima da se razbolimo ko niko,a ja sam vec dobrano pod gripom od nedelje...

I ja sam trebao da pocnem da radim opet u Hidroelektrani B.B. na odredjeno...prosle godine radio od aprila do novembra,ove godine izgleda da nema nista od toga...Da nije klanice,pekare i noza...:sta:...propo' bi ko Kipar :haha::ppozdrav:

Za*ebano je za posao danas. Ja trenutno radim na građevini, malo u očevoj štampariji (to mi je i struka), malo grafički dizajn preko neta i tako, snalazim se. Ove godine se nadam nekim promenama na poslovnom planu, videćemo šta će od toga biti.

Ne radim ni ja ima preko mesec dana.Danas sam bio na birou rada da vidim dokle stigo moj predmet i gle cuda imacu socijalu 6 meseci + staz za tih 6 meseci.Inace sam autoelektricar imam i dijagnostiku ako nekom nesto zapne tu sam.

Ma Mladjo Dinkic je obecao da ce sve zive da pozaposljava ....samo da dodju vanzemaljci i investiraju u nasu privredu i nezposlenost resena!:haha::haha:::novac::

Ja rokam u obucarstvu, znam slaba grana al sta da radim..
Tenutno vodim pogon za montiranje dona na gornjiste..zvani montaza..

Radim i ja:koljem stoku,pecem i secem pecenje na veseljima.Ne zalim se preterano,dobro je placeno ali .....firma je firma....jos ako je drzavna...:haha: Inace masinbravar sam po zanimanj a vrhunski radim i bravariju. Sve znam moj profesore-samo me primi!::000:::haha:

Radim i ja, već rekoh, ali nisam prijavljen nigde. Radim na građevini (zidanje, malterisanje, keramika, krovovi...), kod ćaleta u štampariji (inače sam diplomirani grafički inženjer po zanimanju), malo dizajn preko neta... Snalazim se uglavnom.

A drugari evo i ja da se javim,radim kod privatnika u Novom Sadu,vec 3 godina polako prolazi,prijavljen sam,i nadam se da ce biti jos ovog posla(vodovodne i kanalizacione insalacije,grejne instalacije....):ppozdrav:

Nazad
Vrh