svastara

Radim i ja, već rekoh, ali nisam prijavljen nigde. Radim na građevini (zidanje, malterisanje, keramika, krovovi...), kod ćaleta u štampariji (inače sam diplomirani grafički inženjer po zanimanju), malo dizajn preko neta... Snalazim se uglavnom.
Pa zdravo ti bila ova naša grafička struka!Ja sam inače grafičar,ofset mašinista sa 30 god staža u privatnim štamparijama,ne žalim se,radim u jednoj velikoj privatnoj štampariji,plata je mesec za mesec al se rmbači do bola,nikad malo slobodnog vremena!Jedva stižem da se bavim mojim hobijem,kunićima!

Oho, pa ima i kolega ovde. :osmeh:
Ja sam i srednju grafičku završio, smer tehničar štampe, tako da smo baš kolege. U stvari, najviše na ofsetu i radim u štampariji, malo pripremu i tako. Na kojoj mašini radite? Mora da je neka četvorobojka, čim je velika štamparija u pitanju. :osmeh:

Oho, pa ima i kolega ovde. :osmeh:
Ja sam i srednju grafičku završio, smer tehničar štampe, tako da smo baš kolege. U stvari, najviše na ofsetu i radim u štampariji, malo pripremu i tako. Na kojoj mašini radite? Mora da je neka četvorobojka, čim je velika štamparija u pitanju. :osmeh:
Prelazim na PP,pošto ovo nema veze sa kunićarstvom,je..će nas Moderator,mislim da se slažeš!?:bravo:

Pa zdravo ti bila ova naša grafička struka!Ja sam inače grafičar,ofset mašinista sa 30 god staža u privatnim štamparijama,ne žalim se,radim u jednoj velikoj privatnoj štampariji,plata je mesec za mesec al se rmbači do bola,nikad malo slobodnog vremena!Jedva stižem da se bavim mojim hobijem,kunićima!

E jbg ja taman hteo da te pitam jel radis u stylosu tj AMB grafici ili u foto oku xD

Jest al zato mi svaki treci cetvrti mesec stavim pola plate u dzep:haha:..

Sad citam vesti S.Korea objavila rat onoj drugoj... Usput gledam i neku kartu sveta, ako budu gadali Amere sve rakete idu preko nas:sta:..
Pitanje gdje ce to ovi indijanci skidati koreanske rakete:sta: ...

Hebo njih ajmo na pivo...
Cuj objavljuju rat, rat se ne objavljuje..prvo se sroka sve sto moze pa onda prica...

Sad citam vesti S.Korea objavila rat onoj drugoj... Usput gledam i neku kartu sveta, ako budu gadali Amere sve rakete idu preko nas:sta:..

Cuj objavljuju rat, rat se ne objavljuje..prvo se sroka sve sto moze pa onda prica...

Kako mislis da ce rakete ici preko nas?:sta:

Izvinjavam se što sam te ustrojio u grafičare!

Opusteno drugar,sad mozes da mi odgovoris na pitanje ako hoces :osmeh:
Pitao sam te gde radis?

Možda čovek neće da kaže javno. ;)
Ja sam pogodio iz prve. :osmeh: I ne samo gde radi, već i s kim, kako se zove i sa kim je išao u školu. :osmeh: Ali dobro, kontam da nemaju svi vidovnjačkih sposobnosti. :haha:

Daj da im kažemo da je sone strane blize

- - - - - - - - - -

Zna li ko šta o Holandskim crnim zekama,iskustvo cenim mani knjige

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh