svastara

Popicemo pivo svi zajedno sta ste zapenili :ppozdrav:

I ja sam za pivo..!

Pa onda dobro drugari,ziveli!:ppozdrav:

Evo da se i ja pridruzim kompaniji :haha:,ZIVELI:ppozdrav:!!!

Ziveli kompanjoni! :bravo:

Nadrndani Sremac na fali:haha:

ahahaha sad ce i on,ali je on vise za vino :ppozdrav:

Zanimljivije je citati komentare na forumu i opustati se uz vino nego gledati ove nase fudbalere :pecanje:! U svakom slucaju forumasi, ZIVI MI BILI!! Fudbal je i onako sporedna stvar :osmeh:

Ja ga turam na razanj cim prode post...
Bel luk, crveni luk, biber, zacini i ulje, u to stavim zeku preko noci i ujutro na razanj.. Ubaciti u njega koji komad slanine one ne susene sirove... Mislim da ce da bude "zaebalo vek".....

- - - - - - - - - -

Crni tekir Mislis ono standardno salamura dva dana pa dva tri dima i onda na razanj...?

Evo i kod mene sve svira koliko jako duva vetar,a sneg je vec napadao,tj prekrio je zemlju nekih 1 cm,a ujutru najavljuju i minus,strasno...Dokle ovo belo sranje planira da nas zeza,sve ce da sjebe::jako_besan::!

Kod mene je prvo padala ledena kisa a posle osuo sneg.Napadao je nekih 5-6cm,sada je stao ali je jako hladno.Nocas ce biti minusa...

I kod mene je slicno.Promenim 2 puta u toku dana i sipam im mlaku vodu.Ja mislim kada prodje ova mecava da nece biti vise zime....sto je mnogo mnogo je!:cool:

Kod mene se ovih dana nije ledila voda,a danas cu tek da vidim da li je uspela da se smrzna,a bio je dobar minus...Inace koliko vidim na u subotu u Novom Sadu javljaju verovali ili ne cak 22C maksimalna dnevna temperatura...sto je strasno da za par dana tako varira temperatura!!!

Nazad
Vrh