crni tekir
Član
Slikovito prikazano,verodostojno...svaka cast Drobac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zecica mi se okotila 14 februara ali mali jos nisu poceli da izlaze iz gnezda? Sta da radim dal je to normalno?
Kako mislis agresivan?Jel normalno da mali zekan od skoro dva meseca bude agresivan kad mu pridjem.Mozda je to sto je odvojen od ostatka?!
Ako je zensko to je dobro, jer ce brinuti za mlade bas dobro, a ako je zec ne znam verovatno mu ti nesto smetas vidi kako ce da reaguje na drugog nekog nek mu neko drugi da da jede. A ti ga za pocetak pocni da mazis i da pricas sa njim. javi sta se desava.Pa kako da kazem,nasrne na ruku ako rukom pridjem ili ako probam nogu da priblizim
Svaka cast Pero,kod tebe bas nikad nije dosadno a saradnja sa kolegama je na najvisem nivou i za svaku pohvalu.Drugari danas sam ugostio priijatelje iz Vukovara tacnije Sasu LONE81,koji mi je doneo jednu prelepu zecicu Kaliforniju,a ja mu nisam ostao duzan pa sam mu poklonio jednog Panonca muzjaka,dosao je sa drugom Zeljkom i tako samo se malo druzili i pricali os svemu a naravno kada sam ih ponudio Kobajama dobio samo reci hvale.Inace sam iz njihove price malo vise upoznao o kunicarstvu ih Hrvatske,i mogu vam reci da su oni dosta napredniji od nas,sto se tice i kunica,i njihovih Udruzenja.i da se dosta zalazu za to...Lepo druzenje i pre svega dobri ljudi!!!
Meni je sasvim slucajno jednom ispao cips kod zeka i nista samo su ga pojeli ali ne znam koliko je zdrav za zeke jer je masan i slan.https://www.facebook.com/photo.php?...914917792825.300160.1294598360&type=1&theater
cips od jabuke.. to bi moglo da se daje zekama dobio sam od strica iz Bosne on ima firmu