svastara

Zecica mi se okotila 14 februara ali mali jos nisu poceli da izlaze iz gnezda? Sta da radim dal je to normalno?

Pošto neznam mnogo o zecovima onda je red da pitam.
jel mi bolje kupiti zečicu mladu 2-3 mjeseca Orijaša ili križanku Orijaš x Šarac?

Uzeo bi si tu zečicu i da imam onda kad se krene kotiti za sebe meso od zeca.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ali ovo mi je zeka broj 2. Tek kad izbacim klipove sa zekom broj 1 tj mojim prvim zekom(GLAVNIM) videcete ludaka, ovaj je slab.

Drugari danas sam ugostio priijatelje iz Vukovara tacnije Sasu LONE81,koji mi je doneo jednu prelepu zecicu Kaliforniju,a ja mu nisam ostao duzan pa sam mu poklonio jednog Panonca muzjaka,dosao je sa drugom Zeljkom i tako samo se malo druzili i pricali os svemu a naravno kada sam ih ponudio Kobajama dobio samo reci hvale:osmeh:.Inace sam iz njihove price malo vise upoznao o kunicarstvu ih Hrvatske,i mogu vam reci da su oni dosta napredniji od nas,sto se tice i kunica,i njihovih Udruzenja.i da se dosta zalazu za to...Lepo druzenje i pre svega dobri ljudi:ppozdrav:!!!

Pa kako da kazem,nasrne na ruku ako rukom pridjem ili ako probam nogu da priblizim
Ako je zensko to je dobro, jer ce brinuti za mlade bas dobro, a ako je zec ne znam verovatno mu ti nesto smetas :D vidi kako ce da reaguje na drugog nekog nek mu neko drugi da da jede. A ti ga za pocetak pocni da mazis i da pricas sa njim. ;) javi sta se desava.

Drugari danas sam ugostio priijatelje iz Vukovara tacnije Sasu LONE81,koji mi je doneo jednu prelepu zecicu Kaliforniju,a ja mu nisam ostao duzan pa sam mu poklonio jednog Panonca muzjaka,dosao je sa drugom Zeljkom i tako samo se malo druzili i pricali os svemu a naravno kada sam ih ponudio Kobajama dobio samo reci hvale:osmeh:.Inace sam iz njihove price malo vise upoznao o kunicarstvu ih Hrvatske,i mogu vam reci da su oni dosta napredniji od nas,sto se tice i kunica,i njihovih Udruzenja.i da se dosta zalazu za to...Lepo druzenje i pre svega dobri ljudi:ppozdrav:!!!
Svaka cast Pero,kod tebe bas nikad nije dosadno a saradnja sa kolegama je na najvisem nivou i za svaku pohvalu.:ppozdrav:

Ako me nekada put nanese u tvoj kraj,svratio bih obavezno. A voleo bih takodje da posetim i kolege iz NS ali za to treba da se poklopi mnooogo kockica (posao,obaveze itd...:ppozdrav:

Drugar valjda ce se nekada poklopiti kockice pa da se i mi licno upoznamo i naravno lepo druzimo,ipak nema nas puno ko sve drzi kunice tako da se trebamo drzati svi zajedno:ppozdrav:Kod mene si uvek dobrodosao!!!

https://www.facebook.com/photo.php?...914917792825.300160.1294598360&type=1&theater

cips od jabuke.. to bi moglo da se daje zekama :D dobio sam od strica iz Bosne on ima firmu :)
Meni je sasvim slucajno jednom ispao cips kod zeka i nista samo su ga pojeli :D ali ne znam koliko je zdrav za zeke jer je masan i slan.

- - - - - - - - - -

A prodaje li ko od vas zeke zive? Kod mene u gradu ima neki prodaje zeke od mesec dana 400din, da li je to skupo ili jeftino ili taman?

Nazad
Vrh