ringeee
Član
Drugari, evo da napisem novonastalu situaciju sa mojom prvom zecicom (kunic patuljasta lavlja glava). Parila se 27.7. i treba da se okoti, kako su mi rekli na forumu 28.- 29.8. e sad.. do juce nikakve promene, sve normalno, niti se nesto udebljala ni koji djavo. ja sam pre 7-8 dana ubacivao seno i slamu u kotilicu, medjutim, seno pojede, slamu izbaci i nista. E juce, moja majka bila na plac popodne (ja sam izuzet, posto mi bili gosti za moj rodjendan) i kaze tamo se nesto cudno desava, leti slama na sve strane. Ja odmah odem, kad ona pocela da unosi slamu, ali kako je onu sto sam joj stavio pobacala, skapiram da joj fali materijal. Ja ubacim u kavez kesu slame i sena pomesano i ona skupi po malo pa unese u kotilicu. Danas kad sam otisao, sve je zabarikadirano, od sena i slame napravila bunker(seno i odozdo i odozgo, samo rupa ima i unutra gomila dlake).. nisam ni pokusavao da otvorim kotilicu i da pogledam, jer je sve to napravila u tom delu gde su mi vratanca za kotilicu od nazad, pa da joj nesto ne porusim. Samo sam joj stavio svezu vodu, hrane vise nego obicno, i slikao iz kaveza ka kotilici, telefonom (nema blic nema skljoc da je uznemirava.) Znaci nemam pristup gnezdu, ne znam sta je unutra. Da li je neki problem da ja to nista ne pregledam i diram dok nesto ne izadje ako izadje iz gnezda?
Evo slike(slikano od napred iz kaveza, kroz rupicu od zice)Ova rupa u gnezdu je na levo, odnosno pod 90 stepeni u odnosu na ulaz u kotilicu, ali izgleda kao da je pravo tamo:
Evo slike(slikano od napred iz kaveza, kroz rupicu od zice)Ova rupa u gnezdu je na levo, odnosno pod 90 stepeni u odnosu na ulaz u kotilicu, ali izgleda kao da je pravo tamo: