Dolovac
Član
Ja predao prvi suncokret danas,sindzentina naoma na 10 fati(malko jace od jutra) 2300kg 11 vlage,prezadovoljan sam jer ga razredili zecevi proletos al za cenu kad pitam svi mutavi neznaju kao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lazu da neznaju.......Dolovac je napisao(la):Ja predao prvi suncokret danas,sindzentina naoma na 10 fati(malko jace od jutra) 2300kg 11 vlage,prezadovoljan sam jer ga razredili zecevi proletos al za cenu kad pitam svi mutavi neznaju kao
probajte hederom za kukuruz to kod nas uspevasavato je napisao(la):Nije samo srednji Banat nastradao sa polomenljenim stablima,i mi u Juznom smo isto tako prosli...Pre 3 dana bio da vidim,odlicno je stojao poceo da zre i za par dana smo planirali da ga ovrsemo.Medjutim danas da vidimo kakva je situacija,a ono...NE DAJ BOZE!!! sav polomljen,kao da je ovrsen.Sutra ga sklanjamo,idemo Clasom pod jednu stranu pa kako mu Bog da,bice posle i rucnog skupljanja glavica
Najgora moguca stvar u proizvodnji suncokreta..........savato je napisao(la):Katastrofa,50 % je ostalo na njivi...Bez obzira na sve,kukuruzni heder,Class Dominator,uzas!!! 1,8 t/ha .Sutra sa radnicima kupim glave,jbg sta da se radi
danger je napisao(la):ovaj sto sedi na hederu......ko god da je, ja bi ga usranom motkom tukao a tako i kombajnera sto mu dozvoli tako nesto......onda nije ni cudo kad se desi neka nesreca,a mi je sami trazimo
Post je spojen: [time]1282217867[/time]_________________________________________________
ovaj sto sedi na hederu......ko god da je, ja bi ga usranom motkom tukao a tako i kombajnera sto mu dozvoli tako nesto......onda nije ni cudo kad se desi neka nesreca,a mi je sami trazimo
[/qu
...
To je Marko reci cu ga tata Slavku
ja sam imao neomu,teze zrno i puno za razliku od nekih...16,5 po lancu na 100 kan-adanger je napisao(la):reci ga nek mu usi na masnu sveze.......
danas skinuo neomu na jednoj parceli,17meteri po jutru JUS-a,vlaga 11 primese 1.8% a juce radio velju vlaga 11.1 a primese 7.9%,koja razlika u primesi,ova neoma se lepo vrsi i zadovoljan sam al jedino me velja iznenadio prinosom,bilo 15 meteri a izgledao kao da ce biti 20 spram neome,krupnije glave al dzaba
meni promese 3 a vlaga 10 sejao sam ga 27.marta glavice se uvile skroz i bile braon kao i kod drugih...ZRENJANINAC je napisao(la):kako vam se kreće vlaga i primese? I da li vam je suncokret bio crn ili sa žućkastim glavicama?