Dolovac
Član
kod nas poceli da vrse neki a jos se cena nezna... ali ako tako kazete da je 30 din onda to ce pokriti slabiji rod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Em još kad prođe kombajn pa pola izduva jer su prazne semenke, biće dobro ako nešto bude u bunkeru....kiraj je napisao(la):Ovaj je prinudno sazreo.Udavila ga voda.
diklofen je napisao(la):Juče skinuo 5.5 ha barola.Prinos je 3150kg po hektaru sa vlagom od 11.7%.Taman smo završili i došlo je nevreme koje ne da je polomilo i poleglo suncokrete i kukuruze nego i krovove kuća i drveće po ulici.Nešto što ni naj stariji meštani ne pamte.
Sa suncokretom sam ipak zadovoljan.
oldtimer je napisao(la):danas sam zvao zadrugu s kojom imam ugovor, mogu da podignem avansno 31 dinar po kg....
I ja sam nacuo da tako nesto treba da bude , e sad videcemo.......dorel je napisao(la):oldtimer je napisao(la):danas sam zvao zadrugu s kojom imam ugovor, mogu da podignem avansno 31 dinar po kg....
Ko placa toliko ako daju avansno toliko onda