Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi tako da bude jedva cekam da ovrsem Dolbi najbolje izgleda jos iz starta , Barolo i arena al prinosi ce reci svekiraj je napisao(la):Koliko vidim on je normalno završio vegetaciju.Danas sam prošao pored mog Dolbija od kog sam postavio slike pre nekoliko dana ,i on je počeo da gubi doljne listove a gornji menjaju boju.
kiraj je napisao(la):Danas sam primetio da su suncokreti koji su sejani kasno ,krajem maja dosta popadali.Uzrok neznam pošto nisu pali u jednom pravcu pa da sumnjam na vetar.
Ima li tu istine ja sam cuo za taku cenuOkrim je napisao(la):Cena suncokreta "na zeleno" je 22 din + PDV. Pošto li će biti kada krene žetva?
Da dosta je presevano a ono sto nije je retko,jelo ga sta god ga stiglo Trebalo bi da bude preko 26 din jer na tu cenu se poklapa paritet za urejurasa02 je napisao(la):Bice i kod nas sigurno preko 300 e/t,suncokreta je malo posejano a i dosta je propalo proletos od herbicida