paorpaor
Član
Sve do jednom,a onda katasrtofa.pidikanac je napisao(la):ja konkretno imam malo zemlje i znam da nije za pohvalu ali ja sejem kukuruz na kukuruz već 5 godina i nemam problema sa zlaticom
Pazi to je opasna stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve do jednom,a onda katasrtofa.pidikanac je napisao(la):ja konkretno imam malo zemlje i znam da nije za pohvalu ali ja sejem kukuruz na kukuruz već 5 godina i nemam problema sa zlaticom
zlatica je pogana mnogo, samo je plodored uspešno rešava...Možda u tvom ataru nema zlatice. Da li seješ kukuruz tretiran insekticidom pončom ili ne?pidikanac je napisao(la):ja konkretno imam malo zemlje i znam da nije za pohvalu ali ja sejem kukuruz na kukuruz već 5 godina i nemam problema sa zlaticom
Farmer II je napisao(la):Duki, to znači da ti dođe suncokret svake treće godine na isto mesto? Zanima me da li si primetio neke neželjene posledice po suncokret? A kukuruz , da li imate problema sa k. zlaticom kada ga seješ drugi put?Duki je napisao(la):Mi sejemo 2 godine kukuruz, pa jednu suncokret. Pokusli smo i sa sojom, pa smo jedne godine razbili, a druge pukli, tako da smo se vratili na suncokret i kukuruz.
sejao sam kukuruy tretiran IMIDOROM a aktivna materija je ista kao kod GAUČA stim što je još i jačaFarmer II je napisao(la):zlatica je pogana mnogo, samo je plodored uspešno rešava...Možda u tvom ataru nema zlatice. Da li seješ kukuruz tretiran insekticidom pončom ili ne?pidikanac je napisao(la):ja konkretno imam malo zemlje i znam da nije za pohvalu ali ja sejem kukuruz na kukuruz već 5 godina i nemam problema sa zlaticom
Reci ce (sta im se kaze)............savato je napisao(la):Ode suncokret na berzama za citavih 10 Eura po toni sad je negde oko 305 eura/tona...to mu je vec negde oko 32 din.Sumnjam da ce padati a lako je moguce da dostigne rekordnih 340-350 eura kao pre par godina Pitanje je sa kojom cenom ce izaci nasi i hrvatski tajkuni i sta ce na sve to reci drzava?!
Izacice u susret , uticace na OTKUPLJIVACE da se ponasaju PATRIOTSKI kol'ko mogu jer boze moje treba i oni "nesto da zarade"......Spajki je napisao(la):A sta da kaze drzava kad vise ne poseduje ni jednu uljaru?
pidikanac je napisao(la):šta odabrati od ove tri sorte delfi dolbi ili kondi pošto planiram dogodine da sejem suncokret pa koi ima veči potencijal rodnosti jer na netu nigde nisam naišao na potencijal rodnosti ovih hibrida
cicimoric je napisao(la):Pitanje za iskusne proizvodjace suncokreta:
Zakupili smo ove godine nekoliko parcela drzavne zemlje. Dve godine zaredom je bila psenica, a pre toga je bio suncokret. Razmisljam da sledece godine posejem suncokret. Znam da treba sacekati vise godina ali........
Da li mogu da reskiram da posejem suncokret ili ne? .....da napomenem da je kod nas suncokret "ugrozena vrsta" koliko se malo seje, tako da ne verujem da ima bolesti suncokreta.