DraleTD
Član
Само га је врућина убила било је сушних година и пре, али не са оваквим ненормални температурама са 40+ц. На оваквим паклени температурама ни сунцокрет није медио па је отуда и изостала и оплодња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma jok i nemaKod nas nema veze sa kišom,ako đi nismo dobili ove g kipe onda niko u Srbiji nije.
Ja mislim da da ga presekle one T nije izgurao ,bar sam to primetio na CL i CLP,Ekspresi se drže zelenije.možda imaju bolju genetku za tiplotne udare.
Danas nisam meruo pošto mi se upalio kombajn pa smo se zezali sa gašenjem i saniranjem.Odjednom je počeo da se puši o jedva smo ga zagasili pa do kuće nekako i onda smo ga okupali dobro.
Pretpostavka da je neka iskra našla snagu u udarcu.
Kazeti sej me ponovo.LG 479 SX danas dobacio malo preko 2.5t/k.j.Vlaga 7.2, hl 42.
Ostatak mora da čeka, zelen poprilično.
Kod mene cijeli smeđe boje,počela se lomiti stabljika,nebi dao više od 5,5%,nakraju vlagomjer očitava 10,2%Kako je moguce da ovde ima 14% vlage???