Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Шта је ту лоше? Ја би славио да сам имао 1500кг/кј.Kod nas i dalje losi prinosi.
Prosek se vecini krece oko 1500kg/kj
Prošle godine sam ga imao, bilo je blizu 3t/kjJuče krenuli da vršemo Sureli vlaga 9,23 primese 1,8 a prinos 2.225 kg/kJ.
jednu kulturu imamo a drugu jos trazimo ,davno smo suncukret odbacili ali on se kao nuzda vratio na velika vrata .I to je tacno, zato su i pobegli ljudi od soje posto kad pukne nema nista....strasno, ostacemo na dve kulture kako stvari stoje....gledam ovih dana parkove, malo putovo, pa to nema zelene travke jos malo
Znam da ima i losijih prinosa. Mi ovde sa 1500kg i 40ak dinara smo u debelom minusu.Шта је ту лоше? Ја би славио да сам имао 1500кг/кј.
Ista stvar i ovde sve do sad što smo kosili tu se vrti 1300-1800,prosek 1500.Kod nas i dalje losi prinosi.
Jel imate Kondija? Kakav je u odnosu na ostale hibride?Kod nas i dalje losi prinosi.