guest 43101
Član
To na slici je iz kombajna.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako radi vlagomer? Imam isti samo druge boje sa ali expresa i kad sam testirao ma psenici pokazivao je oko 1% vecu vlagu.Ns h8005
2180kg/kjКакав је принос тог 8005?
Jeste, možda i skuplji za nijansu, ali definitivno je jedan rang ispred pionira u prinosu. Danas radimo le25 kod drugara, iako na oko lep mislim da nije prebacio 1,5t/kj. Znaću tačno večeras....Па тај нс је у ценовник рангу пионира није оно ништа јефтиније
Verovatno da jeste.Uvek na pšenici nam izgori nekako i bude manje.Za sve je pšenica bolji predusev osim za suncokret i teže se uhvati valjda mekše u proleće i hoće ga više žičar.Ne znam tačno pošto nisam u ataru ali ..Juče i danas kosili parcelu gde je pola predusv pšenica a pola kukuruz.Na pšenici je Bkardi a na kukuruzu Kondi i Bacardi.
Juče košen samo Bakardi a prinos na delu gde je predusev pšenica se (odokativno) vrtio oko 1800 kg /kj .Danas cela njiva urađena sa prosekom 2100 kg /kj .
Da li je (verovatno) kukuruz kao predusev namestio toliku razliku u prinosu ?