Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isao sam 30gr/haПа може пратиш шта остане па чекаш задњи моменат за улаз ,колико си ишао Гринга
Колега јел то попрскано кад је никло или пре ницањаВетиолом опрскај и неће га више ништа дирати, смрди за медаљу и после сваке кише смрад се активира.
Колега то радио кад је никао сунцокрет. Било је мало изврнутих зецова али сунцокрет преживео.Колега јел то попрскано кад је никло или пре ницања
Ја сам пре неки дан 100кг затрованог жита разбацио циклоном.Код нас исто хаос голубови соју једу ,вране кукуруз мишеви из репице жито и сунцокрет најеб на све стране страшно
Колега то радио кад је никао сунцокрет. Било је мало изврнутих зецова али сунцокрет преживео.
Јел вреди то и за вране и кукурузКолега то радио кад је никао сунцокрет. Било је мало изврнутих зецова али сунцокрет преживео.
Kvazar 1,2l po hektaru. Pre nicanja sa 1,2 basara i 1,5 rezona. Zemljišno prskanje i dalje drži korove pod kontrolom pogotovu uskolisne.Obi, sa čime si prskao?
Prskao sam sa TBM (30 gr./ha) kad je suncokret bio malo veći i sve je bilo ok.