Dolovac
Član
Danas skidan pioner Le99 sejan 23 aprila. Vlaga 11,5 orimese 3,5 prinos 1500kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam racuno kolko ostaje,ja zadovoljan sobzirom na situaciju.Danas skidan pioner Le99 sejan 23 aprila. Vlaga 11,5 orimese 3,5 prinos 1500kg
Kod nas ovde covek posejao Neomu 1000kg po kj a subaro 2000kg po kj,neoma tesko podbacilaZanimljivo kako oni prvi skidani, samim tim i rano sejani (mart i prvi dani aprila) dali 500-700 kg/kj.
Ovi kasniji sve više sipaju, evo stigli smo do 1500 kg. Baš me zanima koliko će dati oni sejani 1 maja ili koji dan kasnije.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Gledam jednu parcelu na putu za Kikindu .Sejana je početkom aprila a još nije za skidanje .Preko od te njive je suncukret, sejan je kada je ovaj nikao a skinut je pre par dana .Zanimljivo kako oni prvi skidani, samim tim i rano sejani (mart i prvi dani aprila) dali 500-700 kg/kj.
Ovi kasniji sve više sipaju, evo stigli smo do 1500 kg. Baš me zanima koliko će dati oni sejani 1 maja ili koji dan kasnije.
Zavisi mnogo i do sorte. Naprimer ns Taurus posejao jedne godine krajem aprila i skidao ga u oktobru zelenog. Ne zato što sam hteo, već morao da bi mogao posejati pšenicu na vreme....Gledam jednu parcelu na putu za Kikindu .Sejana je početkom aprila a još nije za skidanje .Preko od te njive je suncukret, sejan je kada je ovaj nikao a skinut je pre par dana .
Uporedjenju vizuelno sa mojim,imace ljudi i 2t po kj.Pala je ovde kisa nekima bas kad je trebalaZanimljivo kako oni prvi skidani, samim tim i rano sejani (mart i prvi dani aprila) dali 500-700 kg/kj.
Cisto 1440kg po kj.Nisam racuno kolko ostaje,ja zadovoljan sobzirom na situaciju.