Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavu koji sliku. Kiša može da mu napravi haos. Sad mu nikako ne treba.Prva godina sa suncokretom pa se tek ucim sta i kako ide.. Koliko mogu najavljene kise od subote da odloze skidanje suncokreta (ako bude 50-60l za 4-5 dana) ?
Ako odnesem rucno ociscen uzorak da izmerim vlagu koliko da racunam da kombajn moze dodati pri skidanju ?
bilo padavina u kljajicevu vise nego solidnoJuče skinuo LG 50,510,odlučno se pokazao na ovaj stres od godine...3200kg ha.Klijavost mu je bila jedina mana ove godine,sklop nije bio idealan al je hibrid za svaku preporuku,puna glavica kao čep a zrno krupno,padavina i bilo i nije....sve u svemu,zadovoljan.
Slike su od pre 5-6 dana kad sam obilazio.. Deluje mi dosta zelen u odnosu na ono sto gledam po youtube-u kad skidaju ljudi, mislim da nece jos bar 2 nedelje.Stavu koji sliku. Kiša može da mu napravi haos. Sad mu nikako ne treba.
Kako izgleda u odnosu na ovaj moj sa 2. slike s obzirom na toliku vlagu?Zakošen Subaro, vlaga 18%.
Pa ne znam bas nije neki sklop ali sta je tu je, ne znam ni sta da ocekujem posto ga prvi put radim. Kise je bilo vise puta u poslednjih 15ak dana, pre toga led krajem jula ali jako malo kise, pre toga dobra kisa pocetkom jula a pre toga se ne secam kad je padala bio je dosta dug suv period. Ne kazem da smo lose prosli i dalje je to mnogo bolje nego veci deo drzave ali kukuruzi ne izgledaju ni priblizno dobro kao suncokret, moji su sejani sredinom aprila i branje u klipu vec odavno moze da se radi a ima nekih u koje moze i kombajn da udje.. Tu mislim da smo losije prosli mi koji smo ulozili u vestak, oni bez kilograma vestaka se bolje drze..Milane pa ovaj je kao jed zelen, kod tebe mora da je kiše bilo na pretek. Ovde ima da odvali prinos.
Znaci ovde imam 30% vlagu.. To mi i odgovara kosice se kasnije, sad ne znam gde bijem od obaveza..Nije ni blizu tog tvog, lišće mu je uglavnom suvo ali su glave zelene.