Kod spartanja je koliko sam ja skontao. Ne okreći se slučajno. Ode mast u propast samo tako. Kod nas su bregovi i strane i ja sam morao da skinem one zadnje motike. Jed ostavno previše ide u stranu po bregu i očas posla livada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pardon ako mislis da nisam bio jasan, mada kad sam rekao da ce se posledice videti na kraju, nadao sam se da ces me shvatiti sta sam hteo reci!Možeš li da budeš malo jasniji, znači ne može? Zato i pitam ovde da li je neko radio u ovom uzrastu.
Imam jedan levi. Moraću neki veliki instalirati u kabini.Aco namesti retrovizore da gledaju u redove, ne okreci se sine.
Jel ga nisi lomio tako visokog? Moj je otprilike te visine, malo iznad kolena a traktor 549 nizak klirens pa nesto mislim da sam zakasnio za spartanje, da ga ne lomim -_-Ostalo prihrane od jagode,pa da se iskoristi da ne stoji do sledece sezone...
Neoma posejana 12. Aprila i dva dana kasnije povaljana kembridz valjkom
Mislim da sam izabrao bas pravi momenat,nisam lomio suncokret ali se poznaje kuda je traktor prosao sad u prskanju.Jel ga nisi lomio tako visokog? Moj je otprilike te visine, malo iznad kolena a traktor 549 nizak klirens pa nesto mislim da sam zakasnio za spartanje, da ga ne lomim -_-
nisi napisao koja je sorta ,pre nekoliko god ja sam to imao na ns sumo ,od tih biljki nema nista kako rastu tako su sve bolesnije i nema zrna a kako rekose u institutu to je plamenjaca koju je dobio u momentu nicanja,mislim da tu nema leka ali mozda neko bolje zna od mene
Ničim, samo trosis vreme i novac, ne siri se a zarazenoj biljvi nema pomoci.. moze biti zarazeno semenom, ili tokom nicanja, odlika je nekih hibrida koji su osetljivi na plemenjacu, npr kondi, sumo.. takve biljke nece dati nikakav prinos, kad je vidis slobodno je iscupaj..
Plugom , plamenjaca.
Moze da se siri, imas primarnu infekciju kod nicanja, ako je padala kisa ili ima tecne vode u zemlji i poslije moguce i sekundarne infekcije.Ničim, samo trosis vreme i novac, ne siri se a zarazenoj biljvi nema pomoci.. moze biti zarazeno semenom, ili tokom nicanja, odlika je nekih hibrida koji su osetljivi na plemenjacu, npr kondi, sumo.. takve biljke nece dati nikakav prinos, kad je vidis slobodno je iscupaj..