Arkadije vise nego dovoljno, nemaj brige.
Mada posle Agromehanike i sat kad prodje uspe.

Mada posle Agromehanike i sat kad prodje uspe.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Setva 23 aprila.Kad je ovaj posejan kad je toliko vec izdjikao?![]()
Kako šta će mi? Da zakačim granama prskalice, da se jebavam oko njega kad orem, itd.A šta će ti ono jedno drvo na sred parcele?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sta mu dodje retengo? Fungicid verovatno ali sta radi u suncokretu? Koliko se to opravdano ulaganje pokazalo jer nisam nikad radio tu u suncokretu?Ošparto tri parcele,nešto sitno čička listego nije odradio kao ni zemljišna.Na današnjim parcelama nije bio suncokret u istoriji.Trenutno sam prezadovoljan ,od mene još retengo kad bude zadnji momenat za ulazak.Neoma ,100+100npk i urea.
https://ibb.co/BfTdKGT]
[/URL]![]()
[/URL]![]()
[/URL]![]()
[/URL][/url]![]()
Ne znam koliko je opravdano,verovatno ko i sve u poljoprivredi,može biti a ne mora.Meni se sviđa što ga ujedno i stopira u rastu pa ne izđika visoko,ja sam generalno zadovoljan sa prinosima i onda ne izbacujem ništa iz te tehnologije.Sta mu dodje retengo? Fungicid verovatno ali sta radi u suncokretu? Koliko se to opravdano ulaganje pokazalo jer nisam nikad radio tu u suncokretu?
Koliko tu bude kg po kj?Ne znam koliko je opravdano,verovatno ko i sve u poljoprivredi,može biti a ne mora.Meni se sviđa što ga ujedno i stopira u rastu pa ne izđika visoko,ja sam generalno zadovoljan sa prinosima i onda ne izbacujem ništa iz te tehnologije.
Nemam odgovor na to pitanje,zavisi i od godine.Koliko tu bude kg po kj?