Arkadije vise nego dovoljno, nemaj brige.
Mada posle Agromehanike i sat kad prodje uspe.
Mada posle Agromehanike i sat kad prodje uspe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Setva 23 aprila.Kad je ovaj posejan kad je toliko vec izdjikao?
Kako šta će mi? Da zakačim granama prskalice, da se jebavam oko njega kad orem, itd.A šta će ti ono jedno drvo na sred parcele?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sta mu dodje retengo? Fungicid verovatno ali sta radi u suncokretu? Koliko se to opravdano ulaganje pokazalo jer nisam nikad radio tu u suncokretu?Ošparto tri parcele,nešto sitno čička listego nije odradio kao ni zemljišna.Na današnjim parcelama nije bio suncokret u istoriji.Trenutno sam prezadovoljan ,od mene još retengo kad bude zadnji momenat za ulazak.Neoma ,100+100npk i urea.
https://ibb.co/BfTdKGT]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL][/url]
Ne znam koliko je opravdano,verovatno ko i sve u poljoprivredi,može biti a ne mora.Meni se sviđa što ga ujedno i stopira u rastu pa ne izđika visoko,ja sam generalno zadovoljan sa prinosima i onda ne izbacujem ništa iz te tehnologije.Sta mu dodje retengo? Fungicid verovatno ali sta radi u suncokretu? Koliko se to opravdano ulaganje pokazalo jer nisam nikad radio tu u suncokretu?
Koliko tu bude kg po kj?Ne znam koliko je opravdano,verovatno ko i sve u poljoprivredi,može biti a ne mora.Meni se sviđa što ga ujedno i stopira u rastu pa ne izđika visoko,ja sam generalno zadovoljan sa prinosima i onda ne izbacujem ništa iz te tehnologije.
Nemam odgovor na to pitanje,zavisi i od godine.Koliko tu bude kg po kj?