Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 19 cm,ali sledece godine mislim da cu ici bar na 21.
Nista specijalno Darko. 150 kg 10.26.26 i 150 kg urea po k.j predusev na 1 ha kukuruz na drugom psenica(gde je bila psenica bio je i stajnjak). I to je to,ovo su potesi atara gde je delimicno bilo kise,pogotovo na ovoj jednoj parceli na predusevu psenice. Inace mozda je odlika dobrog roda to sto suncokret nikada nije bio na ovim parcelama.Vlado svaka čast.
Reci nam koja je agrotehnika, koliko djubriva... Jel parcela djubrena stajnjakom?
Meni je ove godine Le99 najbolji. Neoma opet slaba, nešto neće na mojim brdima... I prošle godine mi bila slaba, LG je rasturio.
Onaj iza traktora na dugoj slici izgleda dobro.
Upravo si odgovorio na jedan od najvećih problema prilikom tumačenja rezultata i u uljanoj repici i suncokretu. Gde se ne seju ili seju u širem plodoredu (5+ godina )razvale sa prinosom.Nista specijalno Darko. 150 kg 10.26.26 i 150 kg urea po k.j predusev na 1 ha kukuruz na drugom psenica(gde je bila psenica bio je i stajnjak). I to je to,ovo su potesi atara gde je delimicno bilo kise,pogotovo na ovoj jednoj parceli na predusevu psenice. Inace mozda je odlika dobrog roda to sto suncokret nikada nije bio na ovim parcelama.
To je duvan.
Lagan nešto taj le 99Na 19 cm,ali sledece godine mislim da cu ici bar na 21.
Proveri, da popodne nisu vratili na 55 dinZZ Agro Klek od jutros 62din akontacija...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Ovo uopstw nije tacno. Na 6.5 lanaca svoje zemlje gde suncokret nije nikad bio posejan imao sam isti prinos kao na njivi gde je suncokret bio pre dve godine. A da ne kazem da sam jedne godine imao parcelu gde je greskom posejan suncokret na suncokret prinos je bio 100kg manji nego na ostalim njivama.Upravo si odgovorio na jedan od najvećih problema prilikom tumačenja rezultata i u uljanoj repici i suncokretu. Gde se ne seju ili seju u širem plodoredu (5+ godina )razvale sa prinosom.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Da li to znaci da su uljana repica i suncokret isti po plodoredu? Tipa ako je suncokret na 5 godinu, a uljana na 3., a sve na istoj njivi, opet nije dovoljan razmak?Upravo si odgovorio na jedan od najvećih problema prilikom tumačenja rezultata i u uljanoj repici i suncokretu. Gde se ne seju ili seju u širem plodoredu (5+ godina )razvale sa prinosom.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka