Ako je onaj sa slika što si postavljao ,izgledao je da će dogurati 2 t.Uradjen sumiko, vlaga 12%, prosek po jutru 1600kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je onaj sa slika što si postavljao ,izgledao je da će dogurati 2 t.Uradjen sumiko, vlaga 12%, prosek po jutru 1600kg.
Ja sam se uplasio da ce biti i manje. Dosta je bio nizak sa nekom osrednjom velicinom glave. Mas mi dosta bolje izgleda, uzdam se u njega da ce biti bolji prinosAko je onaj sa slika što si postavljao ,izgledao je da će dogurati 2 t.
Syngenta je trenutno vrh!Mi smo zavrsili suncokret, moj subaru danas doguro do 1850 kg po kj, potez Siget, bas sam iznenadjen, ali Kondi ga osisao 2281 kg po kj al na Bregu, kud i kamo boljoj zemlji nego gde je bio subaru
Ja imam 5kj edisona sindzenta, nadam se da lepom prinosu od 20 meteri po lancu bilo bi lepoSyngenta je trenutno vrh!
Do pre par godina sam imao isto mišljenje.Sada vidim da sam bio u zabludi .Mnogo se radilo ,ulagalo a sada neko sa jednom olovkom ,koju nije ni kupio nego ju je dobio od firme ,koja je tu istu olovku kupila preko tendera,koji je plaćen iz budžeta ,nameće poreze ,odvodnjavanje pio i ostale gluposti ......Plus toga te ,ebe u zdrav mozak da je to dobro za tebe.Ako čovek ima afiniteta za ovaj posao i ako ima materijalnu osnovu, onda je ovo najbolji posao koji postoji.
Imam višu školu.Uživao sam da radim semensku proizvodnju (uglavnom povrće) . Sada radim onako , po inerciji .I sam sam visoko obrazovan i radim poljoprivredu i uživam u tome. Škola ne moze da smeta.
To je muka ziva kad imas tog samoniklog, moraces da sacekas da ovaj prezri sa bi samonikli mogao da proguta kombajn. Nemoj tu sejati obicne hibride sunc barem 6-7 god...Zakosen suncokret izuzetno velika vlaga ,sesiri su i suvi ali ima milijardu samoniklog njiva se i ne vidi spartan dva puta prskan dva puta samo kopano nije.Cekamo bar nedelju dana