Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Original Tupanjac zadnje motike ,one čudnog oblika, ne volimo .Stalno nešto uhvate pa guraju ,rade kao zagrtač,ako je malo vlažnije.Kiraj Tupanjcev parac, a IMT motike? Ima neki razlog ili slucajnost?
Pa ima onaj ruski od 90 dana samo ne znam kako se zove,pokusavali su kod nas to ali nista od 350 do 500kg a treba da se ulozi i za to a i za narednu kulturu inace kondicija njive se upropastava ...Koji suncokret preporucujete za postrnu setvu,posle psenice?
Ja sam sejao prosle godine neki beloruski od sto dana, posle belog luka, i bilo je 1200 kg po kj. Ali generalno nisam zadovoljan dosta to iscrpi zemlju pa dogodine bude losiji kukuruz. Tako da odustajem, ove godine samo tanjiranje posle vadjena luka, na jesen oranje, pa na prolece kukuruz.Pa ima onaj ruski od 90 dana samo ne znam kako se zove,pokusavali su kod nas to ali nista od 350 do 500kg a treba da se ulozi i za to a i za narednu kulturu inace kondicija njive se upropastava ...
Ja sam to naglasio u vezi neke kontrole i ucinka Vibale posle samo nekih 4-5 dana nakon prskanja pa sam rekao da to ne moze nikako biti merodavno!I Vibala stala sa delovanjem posle nedelju dana, kao da se korovi oporavljaju
Naravno pratim i dalje, u subotu ce biti 14 dana od primene, pa cu slikati, a secekacu i 21 dan, pa cemo suditi zajednoJa sam to naglasio u vezi neke kontrole i ucinka Vibale posle samo nekih 4-5 dana nakon prskanja pa sam rekao da to ne moze nikako biti merodavno!
Fino to izgleda i lepo za oko kad posle par dana suncokret dodje sebi i oporavlja se a korovi svi presavijeni.
Zanimljivo je sta ce biti posle 15-20 nakon prskanja i u kakvom stanju ce onda biti korovi! To bi bila prava kontrola!
Postavi Obrade neku sliku za par dana kako bismo videli sta i kako!