Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi ,neki izađe sa 20-setak litara a neki ne izlazi ni posle 1000.Treba oko 200 litara vode za izlivanje iz jednog sistema rupa.
Zato sto sipas polako , ja to nekad radio sa cisternom , zadnje sam izlio tri lisice sa mozda 2000 litara vode , nije bila jako stara rupa.Ma ja u jednu sipao 650l iz prskalice i nisam ga izlio
Iscurilo na prskalici za 3min 650l. Gde polako? Verovatno nije bio u rupi. A gde stade ta voda? Juce smo primetili da nesto sece suncokret visine 35 cm? Odsece i ostavi, a nema rupa, odsece 4 komada, pa se premesti u drugi red, jbt da poludisZato sto sipas polako , ja to nekad radio sa cisternom , zadnje sam izlio tri lisice sa mozda 2000 litara vode , nije bila jako stara rupa.
I kod mene ista situacija.како подноси хирошиму (мезотрион тербутилазин никосулфурон) сунцокрет прскао сам кукуруз и видим да су комшијске увратине фасовале
Zec odseče ,verovatno liže sokove koje luči suncokret na mestu gde je odsečen.Pogledaj oko tog mesta ,verovatno ima izmeta.Iscurilo na prskalici za 3min 650l. Gde polako? Verovatno nije bio u rupi. A gde stade ta voda? Juce smo primetili da nesto sece suncokret visine 35 cm? Odsece i ostavi, a nema rupa, odsece 4 komada, pa se premesti u drugi red, jbt da poludis