Darko Dren
Član
Imam 2.5 ha konvencionalnog suncokreta, spremljena je vibala. Čekam da još poraste...
Kad vidim ovih par slika nije mi dobro...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A i zavisi kojim expresom, neki su sranje obicnoMoje iskustvo sa vibalom je da resava samo ambroziju a za ovo drugo je ku ac na biciklu. Samo u kombinaciji sa expresom radi posao kako valja!
Setva 29.30 i 31 martMilovane kad je ovaj sejan, kod nas u ataru ovakvog suncokreta nema!
Jedva sam i juce usao u njive,blata katastrofa.Nema ni kod nas,tj oko 10 cm nizi ,video sam na jednoj parceli,to sejano pocetkom aprila mislim.Inace ja bih ranije prskao sirak tu,sad u redovima ce teze hemija dopreti do korova od suncokreta,mozda bude propustenog sirka.
Pravi se nepotrebna panika oko vibale.... nekim konkurentskim kucama ne odgovara ovaj herbicid iako i oni imaju konvencionane hibride. Adekvatno resenje za pojedine korove osim vibale ne postoji. Zamolio bih pojedince koji su postavljali fotografije da nastave da postavljaju jer ce suncokret za par dana da se oporavi skroz i nece biti uticaja na prinos. Mi smo prskali nase oglede jos prosle godine sa Vibalom i svi hibridi su se ponasali isto, za par dana kao da se nije nista desilo.Imam 2.5 ha konvencionalnog suncokreta, spremljena je vibala. Čekam da još poraste...