Srdjan Žorž
Član
Ne smeta jer je maton i za psenicu a ima vise od mesec ipo do nicanja psenice. Doza je do 0.5 lit po hektaru.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imenjace lepo mi izgleda, kao jednako sazreo. Jel nisi pre kombajn mogao da docekas ili je drugi razlog kosenja sa tako malom vlagom ?
Ja sutra vrsim LE 99 jos je zelen, ali ne bih kisu da docekam. Nek bude 13 vlaga i bicu zadovoljan.Nedovršene glave su glavni razlog....
Što se tiče kombajna...nisu bili voljni da udju u parcelu do danas zbog zelenih čistova i jakih stabljika.
Odlican prinos za ovu godinu.Hl koliko je bio kod njega?Kod mene puk'o top juče.Prosek je 1985 kg/k.j čisto.Sve je bio Pioneer LE 99, predusevi bostan, strnište i kukuruzovinište.U jesen 50 kg/k.j Map, predsetveno 50 kg/k.j Uree setva na 23.5 cm,prskano Cerealisom i Kletoxom, vlaga se kretala od 8 do 9,7%, dve parcele su nov zakup od kojih je jedna botanička bašta ali srediće se kroz vreme.Toliko od mene.