Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je u pitanju neka vrsta plemenjace, biljke jos u fazi nicanja kada se poklope odgovarajuci uslovi (vlaga, temperatura) na parcela gde je suncokret u rotaciji cesto, hibrid koji je osetljiv na plemenjacu (kondi jeste) budu zarazrne i nema im spasa, takve biljke obicno zaostaju u porastu tokom vegetacije a lisce im bude prosarano belo sa dsonje strane i ne daju nikakav prinos.. Ozbiljan problem sa ovim je bilo pre 3-4 godine, mislim da je i ovde na forumu pisano o tome..Imam nekih 8 jutara Kondija i preksinoć sam išao u obilazak, neki đavo mu se desio, ima jedno 5-6 % nekih degeneričnih glavica, skupile se kao pesnica ali nema ni jedno zrno? Jel ima to neko?
Ovaj će čekati mraz da sazri ?
Mislim da je zrno zrelo,ali nikako da se "reši" zelenenih listova.Ovaj će čekati mraz da sazri ?
Verujem da je zrlo suvo,obećava lep prinos .Mislim da je zrno zrelo,ali nikako da se "reši" zelenenih listova.