slobapatrola
Član
Najbezbolnije je to djubre ne
sejati.
sejati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabija oplodnja, vise sturog zrna, uplanka.Svaki put kada mi na nekoj parceli ostane suncokret za kasnije skidanje, primetio sam da sto je duze zelen manji prinos bude.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
0,4-0,5l/kjMiroslave koliko ides Retenga ?
Moj LE 25 sto smo radili u nedelju je bio 8% vlage i jako se lepo izvrsavalo iz glavica,rastur minimalan. I jos sam na silosu dobio bonifikaciju od 1%+ zbog toga sto je vlaga bila ispod jusa.Jel ima prednosti kad se vrsi zreliji tipa sa 8% vlage ?
Ne znam da li mi se cini ali pri vlaznosti 13-14% slabo izvrsava sredisnji deo pogace.
Možda mi je promaklo,koliko je bilo subcukreta u onoj prikolici sa slike ?Moj LE 25 sto smo radili u nedelju je bio 8% vlage i jako se lepo izvrsavalo iz glavica,rastur minimalan. I jos sam na silosu dobio bonifikaciju od 1%+ zbog toga sto je vlaga bila ispod jusa.
To sam primetio i na kukuruzima dole oko sela bilo više kiše kukuruzi zeleni,na bregu počeli da zute.Le 99 danas zavrsen prinos je 1700 kg po jutru ,vlaga 8 primese 2,parcela se nalazi na titelskom bregu,i kise je bilo bas slabo.