savopunck
Banned
Ako ide posebno sda te parcele nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si rekao oko 1800 onda je pun pogodak .Ne mogu sada da tražim ali mislim da si dobro prognozirao.Imamo još dve parcele u tom delu atara ,isto kondi .Bile su slike i sa tih parcela.Kiraj,komentarisali smo tvoj suncokret sa slike pre mozda mesec dana,pa me interesuje da li sam bio blizu sa prognozom?
Mi smo juče skinuli neomu sa 10.7% vlage a prinos ne znam jer nije cela njiva urađena.
Mislim da neću probati ni jedan pionirov suncukret .Daleko su iza Sindžente bar u mojim njivama.Pionir le 113 dao 19 meteri na parceli koja je donekle kisla ali ima šupljeg semena.Kondi na parcelama koje nisu nikako ili vrlo malo kisle dao 17-18 meteri .Kiraj probaj 06 od pionira nije expres, jako nizak a bude prinosa, da neverujes odakle nacuri. Drugari dve tri sezone se vec primili na njega. Probam sigurno sledece godine jer ce biti i Vibale pa ce moci da se radi i zastita bez stresa.
Sent from my S60 using Tapatalk
Malo si pogrešio ,ova parcela je danas skidana 1700 kg i 1900 gde je predusev lukovno seme (samo 2 kj)Kiraj, na ovoj poslednjoj slici je iskrivio redove a to iz iskustva govori da ce biti minimum 1800kg po jutru. Jedino ako nije jako visok a tanak onda to pravilo ne vazi
Može slika sa tom vlagom?Danas merena vlaga na Le 25 9,5% sutra kosimo.