Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta su ti rekli menadzeri, jel ce da priznaju seme, sta je razlog loseg nicanja?Kod nas je sa Sindzentom katastrofa i kode mene I kod jos jednog kolege.
Dok su NS i Barolo nikli fantasticno.
Trebao si da ih napadnes sta sledece godine, odma.ti treba sad da presejes a ne sledece godine.Kaze utabano zemljiste I nema vlage.
Ja reko utabano zato sto sam povaljao, jel sam mozda pogresio?
Vlage jos uvek ima u zemljistu, a kad sam posejao da me pricam.
Reko za lukuruz ima vlage, a za suncokret nema?
Kaze, dace mi seme sledece godine.
Imaš li ti deklaraciju od tog semena koje si kupio?Onaj papir na kom pise koji je %klijavosti,koliko je %energija klijanja...?Kaze utabano zemljiste I nema vlage.
Ja reko utabano zato sto sam povaljao, jel sam mozda pogresio?
Vlage jos uvek ima u zemljistu, a kad sam posejao da me pricam.
Reko za lukuruz ima vlage, a za suncokret nema?
Kaze, dace mi seme sledece godine.
Sumiko , proizvodnja Rumunija , nicanje 100% , ujednaceno, poorano ravno kukuruziste (lemken) , jedan prohod plitko poluteskom drljacom , gnojivo i jos jedan , posijano prosijek 4-5cm duboko, olt psk , toliko je drljacom poradjeno. LE25 isto krupno sjeme , ali malo manje od sumika koji je imao izrazito krupno sjeme i losije nicao od sumika , a sijao sam jednom LE25 toliko sitan da je bilo u vreci 2x vise nego u mojoj a isti LE25 hibrid , nisam gledao proizvodnju pionira.Kod mene ce difinitivno biti tako, ako ne prihvate krivicu za seme, a pretpostavljam da nece.
Jos da napomenem da je kod nas bilo vlage, ko je sve odradio kad treba. Kukuruz mi je nikao kako treba.
Ako nisi pobacao kese slikaj etiketu sa vreća i stavi tu na forum.@Spajki, @milos uljma
Nemam nameru da se nerivram sa njima zbog 1.000e semena.
Necu im traziti ni sledece godine.
Imam preca posla nego da se natezem sa njima.
A necu sigurno osiromasiti za drugo seme sto sam uzeo.