Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni kazu da nije do semena sigurno.
Ali ja bas mislim da jeste, ali videcemo kad dodju...
Dobro je sto nisam jedini, ima jos jedan koji sejao isto sondzentu...
[Trazice ti dzakove ako si ih sacuvao extra.pitaj i tog sto je sejao isto sindzentu ako je ista i sorta uporedite broj partije semena.
Ja kad sam imao taj probpem ni da cuje ako nemam sacuvane vrece.ja sacuvao 2 velike ostale bacio.uvazio mi je ali je tacno znao da je ta partija semena kriticna.znaci nema lazi.
A znam i coveka kom posle par godina nije niklo i ovaj kaze duboko je possejan suncokret.ovaj seje 40 god i sad ce menadzer da mu kaze da je duboko.
Kaze jel duboko?jeste.aj kad je duboko izadji napolje iz auta
Presao menadzer 10 km pesaka do sela
Danas sam išao u obilazak u najgori deo atara , obišao 27 kj suncokreta i 15 kj kukuruza, više nisam mogao, slošilo mi se. Još sam i snimao klip, mislio sam da će sve biti dobro. Sutra ću objaviti snimak, biće presevanja...
Po tvom iskustvu kad je najbolji momenat za tretiranje?Maticu ja vec par godina idem sa 20gr po kj, proverio sa zastitarem...przi sve redom od trave a suncokretu nista ne fali...mislim da moze i 30gr ako se ne varam...cista njiva bude kao beton od sirokolisnih za 400din
Ja sam skinuo sa 40gr/ha ali nije bila velika. Znam da su ljudi radili i sa 30gr/kj ako je bila veca ambrozija.Ima ambrozije, onda 40gr/ha i vatra ili jače?