milos uljma
Član
Na koju dubinu je sejan?
Ja sam ga sejao 9.4.
Sutra cu da obidjem.
Ja sam ga sejao 9.4.
Sutra cu da obidjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 6 cm.Na koju dubinu je sejan?
Ja sam ga sejao 9.4.
Sutra cu da obidjem.
Ako ne padne kisa skoro onda je svejednoKod mene suncokret jos nije nikao u potpunosti, mozda nekih 30%.
A posejan je 5. aprila, vec 18 dana. Kukuruz je nikao koji je sejan 9. aprila.
Da presevam ili cekam jos?
Pa jel klijao, vidi se nešto, klica, izlaze kotiledoni?posejan je u vlaznom zemljistu I jos uvek ima vlage kod nas.
Neki drugi problem je upitanju.
Пресејавај тај ће тако да туњави месец дана и ако никне неће бити никакав род. Вероватно је земља била хладна и изгубио је енергију клијања,а могуће да је имао лошу енергију и као семе.Kod mene suncokret jos nije nikao u potpunosti, mozda nekih 30%.
A posejan je 5. aprila, vec 18 dana. Kukuruz je nikao koji je sejan 9. aprila.
Da presevam ili cekam jos?
Mozda su ovi zecevi kod nas drugačiji. Prošle godine neki su prskali i nisu im dirali ponovo zecevi. Evo sad cujem da prave haos po ataru, jer nema kiše, sve je suvo i tamane suncokret samo zvoni. Prskaju ljudi I ove god. Kalijumov sapun ne može da se nadje.... E sad, hebem gaPrvo,taj kalijev sapun ne moze da se rastvori u prskalici vec ga treba u necemu mesati i rastopiti pre nego sto se uspe u prskalicu.Drugo,od tog sapuna koristi imaju samo ventili za ukljucivanje/iskljucivanje grana na prskalici,rade k'o podmazani ,a zečevi i pored tog sapuna jednakim intenzitetom jedu suncokret.To je neko provalio jos pre desetak i vise godina da se prska kalijevim sapunom jer je on jedan od sastojaka u sredstvu kojim se mažu voćke i drva da im srne i divljač ne bi jela koru,pa otud ideje da bi taj sapun radio u suncokretu.Probano,ne radi.
Plus,posle njega obavezno rasklapanje svih sita,dizni i svega na prskalici radi čišćenja od ugrušaka sapuna.
Sindzenta Sumiko i Subaru.
Danas obisao ponovo, malo je bolje.
Dolaze ovi iz Sindzente od ponedeljka pa cemk vidieti.