Probaj da ga kosiš. Moj 99 sa žutim glavama je imao između 9,3 i 9,9% vlage.Kod mene le 25 oko 3t na ha..le99 nikako da sazri,žuti se još uvek..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da ga kosiš. Moj 99 sa žutim glavama je imao između 9,3 i 9,9% vlage.Kod mene le 25 oko 3t na ha..le99 nikako da sazri,žuti se još uvek..
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Taman dok završim sa ovim zrelim on će da bude gotov.Probaj da ga kosiš. Moj 99 sa žutim glavama je imao između 9,3 i 9,9% vlage.
Ne znam coveka. Da li pravi jos neke masine? Tu treba stvarno ozbiljan materijal za nozeve. Pravi i Agroprofil, ali je malo skup. Danas radili Kondi nesto preko 2t po kj. Visok, a i trava bome uznapredovala, tako da bi Cuter bio spas.Goran iz Mokrina pravi te sitnilice i sve je stvar dogovora. Posto ne mogu da napišem u pp biće ovako javno pa ako smeta neka moderatori izbrišu. Broj tel 064 4459758
Prvo ne znam da li u Agroprofilu prodaju samo nozeve, ali znam da njihov od 3m ima 1700 kg i kosta 5400E. Spajki koliko je tvoje tabanalo siroko?? Bas je tezak ako je 3m.Ako ćeš da staviš noževe od ozbiljnog materijala to košta.Mene je 1 nož po uzorku na Dal-Bo Maxicut koštao 30 eur u firmi gde prave raonike a ide na mašinu 45 komada-bar kod mene,s tim da je na originalu nož od 9mm debljine a kod mene je 10mm.
Još nešto da dodam,moje Tabanalo (kako je neko davno nazvao tu mašinu ovde na forumu) ima 1920 kg.Čisto zbog poredjenja sa ovima što imaju 600-1000 kg.
Послато са SM-G930F помоћу Тапатока