Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja danas odustao od setve , ne mogu ustelovati idealno skidace( imt sejalica) , seme jako sitno. Sejace mi kum gaspardom. Le 99 je u pitanju. Kondi je isto sitan al je nekako debeo i moze se ustelovati. Ovde mrsavo seme i sitno. Ili nosi dva zrna a kad skidace stavim malo vise nekad skine oba. Ne znas sta je gore da ne poseje ili da poseje dva jedno pored drugog.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ja sam cuo da to tvoje seme nista ne valja.![]()
Ma seje ona al meni se to ne svidja
Takvo je seme i kod mene bilo,sitno jako.Ja danas odustao od setve , ne mogu ustelovati idealno skidace( imt sejalica) , seme jako sitno. Sejace mi kum gaspardom. Le 99 je u pitanju. Kondi je isto sitan al je nekako debeo i moze se ustelovati. Ovde mrsavo seme i sitno. Ili nosi dva zrna a kad skidace stavim malo vise nekad skine oba. Ne znas sta je gore da ne poseje ili da poseje dva jedno pored drugog.
Mislim da sam video danas u Gebi-u LE99.Jel ima gde jos uvek po poljo apotekama u prodaji Pionir tipa le 25,le 99 i drugi koji se mogu prskati expresom ?.