Gost 16052020
Član
0.23€/kg možda, nikako 2.3€/kg. Mada je to malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako, akose nema pisati šta pametnije nemorase ni licitirati sa niskim otkupnim cenama......pricam ti pricu, u Madjarskoj fjucersi za oktobar 2016, 338 eura......
pocinje da me nervira sve ovo...cuo sam od onog, cuo sam iz poverljivih izvora, reko mi Pera..itd,itd....samo sebi nabijamo nervozu i radimo protiv sebe
Ove godine i kod mene za probu le 99 na 2kj.I mene zanimaju iskustva sa ovim hibridom.Na ogledima je prelazio 4t/haStigao Kondi, LE25 i Le99 . Da li je neko sejao ove pionire ? Znam da je Kiraj cini mi se pre godinu dve dana sejao Le 25,Le99 ne secam se da je neko rekao da je sejao??![]()
Nisam ih nikad sejao ali,drugi sto su probali kazu nista posebno.Singenta je teza na kilo...I ja trebam narucivati suncokret.Neoma sigurno ali hteo bih i nesto od pionira sto se radi expresom.Dajte iskustva ko je sejao pionirove hibride.