Gost 16052020
Član
0.23€/kg možda, nikako 2.3€/kg. Mada je to malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako, akose nema pisati šta pametnije nemorase ni licitirati sa niskim otkupnim cenama......pricam ti pricu, u Madjarskoj fjucersi za oktobar 2016, 338 eura......
pocinje da me nervira sve ovo...cuo sam od onog, cuo sam iz poverljivih izvora, reko mi Pera..itd,itd....samo sebi nabijamo nervozu i radimo protiv sebe
Ove godine i kod mene za probu le 99 na 2kj.I mene zanimaju iskustva sa ovim hibridom.Na ogledima je prelazio 4t/haStigao Kondi, LE25 i Le99 . Da li je neko sejao ove pionire ? Znam da je Kiraj cini mi se pre godinu dve dana sejao Le 25,Le99 ne secam se da je neko rekao da je sejao??
Nisam ih nikad sejao ali,drugi sto su probali kazu nista posebno.Singenta je teza na kilo...I ja trebam narucivati suncokret.Neoma sigurno ali hteo bih i nesto od pionira sto se radi expresom.Dajte iskustva ko je sejao pionirove hibride.