Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
21.04 Evo kad je posejao,pisao sam,jutros sam bio s njim,jutros otkopavao seme stoji u zemlji bez reakcije na klijanje.Veceras je komsija posejao jednu njivu pored gl.puta Barolo,dor.centar Karavukovo,zasticen Apronom,videcemo kako ce nici i za koliko....
Moze biti i od jazavcaKada sam pripremao za setvu u njivi sam imao rupu od lisice i ja je zatrpao i otišao juče obilazio suncokret kad rupa aktivna i baš mi je bilo drago jer bolje jedna lisica u njivi nego tri zeca
Zasticeni su nasi zecevi ,nemoze to tako Pista,prvo ogradi a onda se zali.Kolega, U lovačko društvo i da plate štetu! Da si kojim slučajem ubio zeca, koji na tvojoj njivi brsti tvoj suncokret, tebi bi odmah bili na vratu!
Zasticeni su nasi zecevi ,nemoze to tako Pista,prvo ogradi a onda se zali.
Svako LD ima obavezno osiguranje bas iz razloga tuzbi koju divljac nacini samo ti fino izvedi komunalnu i poljoprivrednu inspekciju i ako nece lepo presavijes tabak i da vidis kako ce da plate,a ta prica o ogradi vise nepije vodu jer je divljac vlasnistvo drzave,a ne LD oni su samo korisnici i duzni su da se staraju kako o divjaci tako da ista nepravi stetu!Zasticeni su nasi zecevi ,nemoze to tako Pista,prvo ogradi a onda se zali.
Problem je sto ova stoka nije lovacka vec drzavna.Lovci isto avansno ,godinu dana unapred, placaju eventualni odstrel.Ja sam sa obje strane i lovacke i poljoprivredne . Ako nestane lovaca neznaci da ce nestati zeceva.A što ne bi lovci ogradili životinje na svome? Ja sam ogradio moju stoku na svom imanju da nikom ne prave štetu. Ako se ipak desi da slučajno izađu van, ja snosim odgovornost za načinjenu štetu
Pre 4 dana obisao lepo je nicao a juce obisli lepo je i pojeden tako da ce da presevamo...Jel ste obilazili njive? Jel vam diraju bube suncokret?
Presejavao sam ja suncukret 8 maja i bolji prinos sam imao na njemu nego na onome sto je mesec dana ranije sejan!Ja u subotu idem da brojim sklop.Tada cu odluciti sta i kako.Po meni nije kasno za setvu ni kukuruza a kamoli suncokreta.
Dok uocis i isprskas i pocne da deluje stvar je svrsena...Sad ste me zaplasili sa tim bubama,moram danas obici suncokret...
Cime se prska od tih buba ?