Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Syngenta .
Neoma,vidim svi kukaju ,a ja se uplasio da je nisam oredio...mada znate kakoje kod nas kad jedan zakuka svi krenu,pa i ako nije tako.Slobo koja semenska kuca,meni pionira isto malo ide?
Ista situacija i kod mene,sasvim korektno.Kanda su mašine loše gde više troši.Neoma,vidim svi kukaju ,a ja se uplasio da je nisam oredio...mada znate kakoje kod nas kad jedan zakuka svi krenu,pa i ako nije tako.
Na betonu si podesio dubinu setve od 3 cm ?Ja sam posijao 11.4. I prije 3 dana sam gledao, nije ga bilo vani, sijao sam na 3cm, novi su raonici gore, i mjerio sam visinu od raonika do nagaznog tocka ima 3cm.....budem jos danas pogledao, dugo mi je to nicanje za suncokret.....
- - - - - - - - - -
Masine nisu lose, samo treba jako dobro namjestiti skidace da nepovlaci 2 zrna i manje rupe na sjetvenoj ploci....
Lepa kombinacija, samo taj NPK ce ti bit odlican na jesen ako planiras psenicu posle suncokreta, ima dobro da se izbokori-DNPK 3x15 razbacano, sutra UREA i drugi trag drljača+spremač pa u subotu sjetva, ako Bog da. Sije se Euralis i Syngenta suncokreti.