slobapatrola
Član
Kod nas bilo pljuskova dobrih,bice pokorice .....Ja sam sejao oko 22 valjda ce izaci pre pokorice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman ovo sto sam presejao pre 3 dana da uhvati koruKod nas bilo pljuskova dobrih,bice pokorice .....Ja sam sejao oko 22 valjda ce izaci pre pokorice.
Ako nije zakucan duboko onda izlazi ili je već napolju.Kod nas bilo pljuskova dobrih,bice pokorice .....Ja sam sejao oko 22 valjda ce izaci pre pokorice.
Do sad je trebao izaciKod nas bilo pljuskova dobrih,bice pokorice .....Ja sam sejao oko 22 valjda ce izaci pre pokorice.
Na 5,5 cm sejan,jedino ako masina laze dubinu.Gledao sam ga u cetvrtak,bio je blizu.Ako nije zakucan duboko onda izlazi ili je već napolju.
Kova77, predpostavljam kad kažeš čičak da misliš na Xanthium strumarium??? Ja sam jedne godine imao problem sa njim i uspešno sam ga rešio sa Bayerovim Raftom. Skuplji je ali je bio efikasan. Malo je oprljio i suncokret ali ništa strašno, oporavio se.
Moze bilo koji, mada ako imas neomu posejanu naravno da ces pulsar odabrati da sredis sirokolisne. Ovo je kolko sam shvatio jedina opcija resavanja sirokolisnih za suncokrete koji nisu IMI.Je l Raft moze da se koristi bilo koji da je suncukret u pitanju? Kog uzarsta je bio suncukret kad si ga prskao?
Čičak niče jako razvučeno,možda bi bilo bolje da podeliš u dva split-tretmana