Dolovac
Član
A sta je bio predusev i koliko je on djubren, ako znate?
Predusev je bio kukuruz kom je bio zaoran map 100kg i uprolec AN 100kg po jutru,mislili smo da ce biti dosta i za ovu godinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta je bio predusev i koliko je on djubren, ako znate?
Vec se lupilo.....samo cekam one clanove koji pisu skoro rekordne prinose u ovakvoj godini,da pocnu sa kuknjavom o ceni...
dosao mi kolega i hvali se kako je dobro prosao sa suncokretom 2100 kg/jNa svakom forumu, pa i ovom, ima proseravanja.
Ove ili prosle godine?drugaru kojem sam licno sejao barolo ,clan je i na forumu, imao je bez grama djubra 24.5 metra po jutru JUS
Iz koje je ovo bajke? Svašta ljudi pišu.drugaru kojem sam licno sejao barolo ,clan je i na forumu, imao je bez grama djubra 24.5 metra po jutru JUS
Zlatko Pap@ Danas sam sreo nekog coveka u pazovi kaze curi sareno 1300,1800,2000kg mnogo je nezadovoljan sa prinosom.
Ja imam isto barolo posejan ali je jos uvek jak(zelen) mada ovako izgleda jako lepo i obecavajuce ali dok nestane na vagu nista se nezna!Inace prosle godine kod nas se u ataru najbolje bio pokazao bas barolo prinosi su bili fenomenalni!ove godine, inace taj barolo je moj
Iz koje je ovo bajke? Svašta ljudi pišu.