danger
Član
Plaća se bonifikacija za manju vlagu od 9,2
Sve je to kesa od bonifikacije,toliko im je zao sto ti je vlaga ispod 9 da ti sve nadoknade,al u panjevima,ko jos radi u nasu korist.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plaća se bonifikacija za manju vlagu od 9,2
Zasto cekate da toliko iskalira,da si skinuo sa 11 vlage bilo bi drugacije a nebi ti toliko odbili na vlagu.....
To je bas,bas lose.Juce smo skinuli Dragon,i to jedva(kvar na kombajnu).Na nepunih jutro i po neverovatnih 1946kg za naplatu,necistoca 2.1%,vlaga 9.1%,plus navrh toga ja sam morao da istovarim prikolicu jer sam kasno stigao na otkupno mesto(oko 7 sati)sva sreca pa nije bilo puno za istovar.
Juce predvece skinuli 5.5 kj. rajfajzenove fusie vlaga 12%, necistoce 4% ukupno 11960kg. Suncokret sejan 5 aprila na 21,5cm od djubriva nista nije baceno(valjda mu ostalo od prosle god.)Sve u svemu na kakav ulog prezadovoljan sam.
Koji je razlog za tako mali rod?Juce smo skinuli Dragon,i to jedva(kvar na kombajnu).Na nepunih jutro i po neverovatnih 1946kg za naplatu,necistoca 2.1%,vlaga 9.1%,plus navrh toga ja sam morao da istovarim prikolicu jer sam kasno stigao na otkupno mesto(oko 7 sati)sva sreca pa nije bilo puno za istovar.
Vec se lupilo.....samo cekam one clanove koji pisu skoro rekordne prinose u ovakvoj godini,da pocnu sa kuknjavom o ceni...Koje moze da nam se lupi o glavu.
Koji je razlog za tako mali rod?