danger
Član
dosta dugo radim suncokret i ovo mi je prva godina sa zezom........nebi bilo problema da nije bilo skart semena 5635,da je klijavost bila dobra odavno bi nikao i nebi mu ta kisa smetala.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ,otpoeni su neki Pionirovi hibridi i NS Sumo.Možda ima još neki ali nisam upoznat.
Cime je ta parcela prskana prosle godine?Zbog čega se ovo dešava?
Ista parcela (nisu skladovi na slicu), Barolo sejan 05.04. Prskan acetogalom+terbisom i vidite razliku. Cela parcela je tako sarena. Šta mislite zasto, i da li ce se oporaviti?
Zato sto posle nekih herbicida za sirokolisne trave u kukuruzu sledece godine se nesmeju sejati neke kulture.Za suncokret konkretno mislim da nema ogranicenja u plodoredu ali dok ne ojaca sigurno ima nekih negativnih posledica,pa jos ako se zadesi hladno i vlazno vreme lako moze da se desi to sto se desava.kakve veze ima cime se prosle godine prskao kukuruz
sto imam 15kj sav se osusio sa 2 lista sad cu pposejati kukuruz.sta da radimo da nadohnadimo izgubljeno?koga da hvatam za gusu?
- - - - - - - - - -
tom nema oporavka taj ce se osusiti,99,9%
- - - - - - - - - -
kakve veze ima cime se prosle godine prskao kukuruz
Druze ako si radio tretman na crno acetohlor plus terbutilazin usled kise hoce da se osusi suncokret, to sam ja imao pre par godina i od tada neradim vise prskanje na crno u suncokretu.