Šta je na kraju bilo sa LG Bugarskim semenima suncokreta?
Jel su nikli, ili je moralo da se preseva?
Vidim da o tome više niko ne piše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada si ga sejao i jel krenula klica da je ne polomis?Ako nije krenuo da klija uradi ovo sto ti je Milos88 rekao setvospremac ili drljacu sa rotorima skines sve samo ostavis rotore i polako bez mnogo opterecenja na rotore izlomi pokoricu.Kod mene pokorica uhvatila na 27 kj suncokreta, sta uciniti? Ako nepada kisa danas, sutra da probam sa kembridzom da prodjem?
Neznam dali neko ima iglicasti valjak on je najbolji sa razbijanje pokoriceKada si ga sejao i jel krenula klica da je ne polomis?Ako nije krenuo da klija uradi ovo sto ti je Milos88 rekao setvospremac ili drljacu sa rotorima skines sve samo ostavis rotore i polako bez mnogo opterecenja na rotore izlomi pokoricu.
Kod nas smo nas nekoliko presejali dobili smo drugo seme jedan deo je niko lepo 30-40% ostali deo je nicao sporo jako loše i bilo je jako puno pocrnelog semena pa smo presejali,jer bio bi jako loš sklop a par njih čuo sam dasu odustali od presevanja kazu da imse neisplati presejavatiŠta je na kraju bilo sa LG Bugarskim semenima suncokreta?
Meni se cini da kasno.Neznam?Da li da sejem suncokret ili kukuruz.Jbg uhvatile mi kise par njiva...Nije 99% kod mene neki idalje seju... Kad je toplo iznikne on zacas...
8 maja smo presejali susne 2012-te godine suncokret kasnije fao grupe zrenja LG 56.65 rodio je 2600 kg po k.j JUS-a...nije kasno nikako,mozes sam uzeti neku raniju grupu zrenja,da nije bas kasan.Srednje rani su ti provereno dobri i brzo odrade sveDa li je sad kasno za setvu suncokreta?
gde je kasno mozes i 15 maja da sejes stize da se radi u sepmtebru pocetkom,provereno nije nikad kasnoDa li je sad kasno za setvu suncokreta?
Nije 99% kod mene neki idalje seju... Kad je toplo iznikne on zacas...
8 maja smo presejali susne 2012-te godine suncokret kasnije fao grupe zrenja LG 56.65 rodio je 2600 kg po k.j JUS-a...nije kasno nikako,mozes sam uzeti neku raniju grupu zrenja,da nije bas kasan.Srednje rani su ti provereno dobri i brzo odrade sve
Hvala svima na odgovuru.Ipak ide suncokret.gde je kasno mozes i 15 maja da sejes stize da se radi u sepmtebru pocetkom,provereno nije nikad kasno
Danas probao sa kemridz valjkom i nista to je toliko tvrdo... Ako nepada kisa do ponedeljka ide presejavanje nema mu spasa