kum
Član
Ja sam danas pripremio 20 kj za setvu suncokreta, samo jos seme da nabavim i mogu u setvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da je golo seme oko 265e po sj sa pdv-om. 1sj je za oko 3,5 kj, sto ispada po jutru 76 evraKoliko su Singentini hibridi kod vas?
Cuo sam da je golo seme oko 265e po sj sa pdv-om. 1sj je za oko 3,5 kj, sto ispada po jutru 76 evra
Sa 150000 zrna se tesko poseje skoro 2,5ha.Zar nije 150000 zrna, to mu je oko 4.25 kj
Na papiru i digitronu da,a da li u praksi uspes toliko da posejes od jedne setvene jedinice?Ne znam kako i zasto meni uvek fali semena.LG-ja mi je prosle godine toliko falilo da je cenovno presisao singentu (po jedinici povrsine) a masina nije sejala po dva zrna...Ja uvek racunam da mi je 150000 za 4 kj, negde setva na 21,5 cm, negde na 23,5 cm
Inace ako je na 21,5 iz 1 sj (150000) se poseje 3,94 kj, a na 23.5 razmaka 4,31kj
Citajuci ovo,pa neznam,prosle godine sam tacno 3.5jutra posejao sa jednom vrecom na 23.5cm.
Tesko je naci samo seme bez hemije, a da nije prepakivano. Neka kaze ko sta hoce, prodaja semena sa hemijom se moze raci da je ucenjivackog karaktera
Lose si informisan. Pulsar od ove godine prestaje da bude zasticen, pa sad sve firme mogu koristiti tu aktivnu materiju da prave herbicid.Ovo je zadnja godina za pulsar, prestaju da ga prave pa treba zalihe potrositi........
Lose si informisan. Pulsar od ove godine prestaje da bude zasticen, pa sad sve firme mogu koristiti tu aktivnu materiju da prave herbicid.
Acetohlori se vise ne proizode, a dozvola prodaje je do kraja juna,ako ne produze.