Mmaarriijjaann
Član
onda ti imas resenje ali kod mene ne ide soja pa moram suncokret sejati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se ne seje...najbolje!Ko kaze da je trebalo juce da izadju?
Nisu izasli niti ce izaci ako se proda semena koliko im otprilike treba sirovine.
Dusane imaju zaliha neverovatno mnogo.Sa covekom iz tvog sela sedim pre neki dan kad su mu nudili na sleper po ceni od 72din/l.
E, to nam je mnogo.Mirise da ce biti preko 40din/kg.
I ako citaju ovo je za njih sviranje k..., ako slabo ide prodaja semena i potpisivanje ugovora u Aprilu, oni ce preduzeti odgovarajuce korake, ako se jos u martu proda semena vise od dovoljno, od zagarantovane i vislje cene nema nistaOni itekako citaju ovo, samo dzaba kada se sve izlanemo, zar ne dragane?
Samo seme i nije toliko skuplje, ali je u paketu sa 2l pulsara i 2l fuzilejta. Sad ta hemija nekom treba nekom ne. Bas oba da trebaju retko. Cenu samog semena prinos vrati. Da li je neko sejao Dragon od KWS.Kod nas u ogledima PSS Kikinda 6.5 tona po ha. Takodje i Clarica ja mislim daje Caussade 6,5 tona. Mlogo brate.Firma sa kojom radim jos nije dobila seme od syngente,ali svi kukaju kako ce biti "jeftini" ove godine.