omoljicanin
Član
A kakav je causade dal je neko sejo imeriju ili durban koliko zaostaju za syngentom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Društvo,hvala na pomoći....Nisam nikad sejao suncokret a i uopšte u mom kraju se malo seje,zadnje dve god malo je krenulo...
hteo sam da probam i ja malo....
Koji hibrid mi preporučujete na kvalitetnom zemljištu?
Posto za mene uvek imas neku zamerku,a niko nece da ti kaze,evo ja hocu.pošto je i koliko je pakovanje
Imao sam...sad si se popravio,izgleda da sam pozitivno uticao na tebePosto za mene uvek imas neku zamerku,a niko nece da ti kaze,evo ja hocu.
Neka ti ovo bude orijentir.
http://www.stovet.rs/cenovnik_suncokreta/
Imao sam...sad si se popravio,izgleda da sam pozitivno uticao na tebe
Uf taj kondi je baš skup a i veliko je pakovanje...meni treba za hektar,samo za probu
blago tebi ! kod mene u kraju LG je potpuno podbacio i bilo je od 750-1000 kg/kjNe sejem svake godine suncokret ali i sa drugim semenskim kućama se mogu ostvariti visoki prinosi. Prošle godine sam na ugovor dobio LG 56.65 jer su se ljudi otimali za sindzentu pa je nestalo semena. Na dve parcele samo sa đubrenjem od 80 kg/kj uree prinos je bio 2250 i 2500 kg/kj. Ziveo LG Isto tako pre 5 godina je Barolo dao oko 2200 kg/kj na izuzetno peskovitom zemljištu. Neću sejati ove godine suncokret ali ću u svakom slučaju sindžentu zaobilaziti zbog bezobrazluka.