Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad bi svi kupovali seme samo jednog proizvodjaca brzo bi trebalo da se iskoreni los kvalitet! Tako da ovo sa syngentom mozda i nije toliko lose! Al cena je druga prica!
Lose se kod mene pokazao.Barolo je bio dobar dok ga nisu ukvarili falsom,i prepakivanjem..Sto ne sejete pionir.
Da li je neko probao da poseje seme Neome koje je ostavio od merkatilnog useva?
P.S. Znam da na original pakovanju piše da je hibrid.
to je bolesno![]()
nije u temi ali me interesuje sa cim si prskao f 50,posto on ne moze sa ekspresom?KOd mene je pionir bio dobar ove godine.mislim na f50 a kolega je imao le25 i on je punio stvarno dobro..samo je istina da je singenta teza za 200-250 kg po prikolici...ali pionir se vrse cist kao suza!
Samo mi jedna stvar nije jasna????? Cenu semena nam digli 20eura po hektaru i sad vidim nekima ne odgovara i to je u redu. Meni recimo nije odgovaralo to sto su mi uzeli 900eura po hektaru za ovrsen suncokret prosle godine i ja sam to nezadovoljstvo izrazio tako sto sam isao kao ludak(tako je kasnije ispalo) sa traktorom na proteste. Jos nam to nije bilo dosta pa smo, mislim na nas iz Pozarevca, isli ispred vlade sa tri autobusa, naravno o svom trosku. Gde su bili svi ti nezadovoljni proizvodjaci suncokreta?????????
nije u temi ali me interesuje sa cim si prskao f 50,posto on ne moze sa ekspresom?
El to u Sapinu presejavano?Acetohlor ume da bude zajeban u suncokretu. 2010 usled obilnih padavina posle prskanja na crno,svi su presejavali. Prosle godine u martu mesecu iz nase savetodavne sluzbe nam je stiglo obavestenje da ne prskamo acetohlorom suncokret, mada je posle opicila susa tako da i ko je prskao nije imalo veze
Pa zar cerealis nije dosta jači od Sunexpresa?Koliko ideš cerealisa po hektaru?Ja sam ga imao cisto za probu 1 hektar,njiva je bila totalni parlog,prskao sam ga sa "cerealis", proizvodi ga agromarket,kesica kosta 300din a inace se sa njim prska psenica i ista je aktivna materija kao sunexpres. Mogu ti reci da sam zadovljan kako je skinuo cicak a i sve ostale sirokolisne korove iako je samo 300 din