mcbaycow
Član
Ne znam, meni su posejani bili isti dan i isti dan su se radili, ali nije bilo na istoj parceli....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa Acetohlor+Terbis pre nicanja ili Gardoprim gold.Za uskolisne KLETOX ili Fusilade Forte...Čime ćete ove godine prskati Dolbi i Kondi, s obzirom da nisu IMI hibridi?
Kancerogen u kom smislu?! Ko je to izneo u javnost ili samo spekulacije...Ma, batalite Kletox... Jeste jeftin, ali je i kancerogen. Da ne bude posle veci ceh!
taj sirak je prskan fokusom,pa je bilo žitoz nači da je štrnjika prskana totalom prošle godine je opet prskano fokusom i mogu ti reći da sirka i nemam pa sam zato i napisao da ću prskati fokusom ako bude trebalo ali ni fyzilend nije isljučen iz igrePostace ti sirak otporan na fokus prskas i kukuruz i suncokret sa njim.
To pise na deklaraciji koja ide uz bocu. Nije nikakva spekulacija. Pogledacu u supi da li mi je ostalo jos tih listova, ali mislim da sam bacio.Kancerogen u kom smislu?! Ko je to izneo u javnost ili samo spekulacije...