Suncokret 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Armoni
Crepajac deder ti to još jedared probaj da postaviš sliku jer se ovo predhodno kanda nevidi :haha:
kako da postavim sliku?

- - - - - - - - - -

2013-06-02-172706.jpg

- - - - - - - - - -

Posejan 17.042013 Armoni. Prskan Gardoprimom i Fusilade forte. Danas ga zagrno. Parcela 9 jutara

Sta da radim, danas sam spartao suncokret, ja to radim prvi put, medjuttim imam staljike do kolena ali ih imam i od 4 lista, Kada spartam zagrcem male izdanke, da li ce oni sami proiti zemlju ili ne, da li je pametno zagrtati ih? Imam dosta raznih travuljina a prskano sa acetosavom plus i sada posle ovih kisa je to niklo katastrofa. Da lli je pametno prskati sada protiv korova, travuljine ili sta raditi??????? nisam stigao danas da slikam jer nisam poneo tel...

Crepajac svaka cast. Kiraj kog datuma si sejao ovaj suncokret na slici? Približne je visine kao i moj sejan 26.4. Moj malo acetohlor + fluorohloridon zadržavaju, usporili su mu rast. Inače komšija do mene je posejao 4 dana ranije pa njegov sklopio ovih dana redove, a moj se bori, tek je u fazi 4-5 par pravih listova.

Moj malo acetohlor + fluorohloridon zadržavaju, usporili su mu rast. .
Ништа га не убије у појам као Пулсар. Он га растура. Имам прскан са Ацетохлором, са Пеликаном, са Гардопримом, а и са Пулсаром. Са Пулсаром жућкаст и мањи. Добра разлика. Вудећемо принос. Надам се.

Ja sam pretprošle godine prskao sa Raftom, a.m. oksadiaržil, odlično je očistio, bojim se da me ovi zemljišni ne izadju skuplje nego raft.

Neoma, sejana 15.4 prskana samo fusiladeom , nismo stigli da uradimo je i pulsarom
20130603124158297.th.jpg
[/URL][/IMG]
20130603124139456.th.jpg
[/URL][/IMG]

Kondi radjen goalom i fusiladeom sejajn 14.4.
20130603125107482.th.jpg
[/URL][/IMG]
20130603125024498.th.jpg
[/URL][/IMG]

Kiraj kog datuma si sejao ovaj suncokret na slici? Približne je visine kao i moj sejan 26.4. Moj malo acetohlor + fluorohloridon zadržavaju, usporili su mu rast.
Sejan je 23.04 ,malo dublje + acetogal+zeazin .Klijavost mu je 85% ali izgleda da mu je energija dosta lošija.6.05 je dobio lepu kišu a neki je tek pre par dana nikao.Slično se ponaša i onaj koji je prskan gardoprimom .Kod kondija nemam tih problema .

Vaš savet. Da li prvo tretirati suncokret sa ekobusterom pa kletoksom, ili obrnuto. Ne mogu zajedno, zato što se radi o dve parcele.

ekobuster na samom kraju, tj zadnji momenat da mozes uci u njivu, tuci sirak s kletoxom ranije

Djenerali krece od sutra i 2 ekipe imaju na terenu a DDOR za neki dan.Za ostale neznam.

Sutra moram da zovem ove iz DDOR-a da ih pojurim za komisiju jer ima dosta parcela (6,7,8 duz livade)gde je 20-ak posto strukova kukuruza poseceno od leda,pa da ne bude kad ja ispartam oni da kazu da tu nije niklo ili da sam ja poseko.Izvinjavam se za Off.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh