Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Milos88
Kombinacija Girasolin + Acetohlor prošle godine sam prvi put koristio, čini mi se 7. aprila sejao suncokret, a 9-tog prskao, taman uveče je padala kiša i em sam očistio njivu, em suncokretu ništa nije falilo. Ove godine bolje da nisam tretirao, nit' sam očistio njivu (nije padala kiša posle prskanja, nego tek 10tak dana nakon toga), a suncokret je sav požuteo. Tamo gde sam koristio Gardoprim Plus, nikakvu fitotoksičnost nisam primetio kod suncokreta, vidi se tu i tamo po koji širokolisni korov -čičak, ali ništa strašno.
200kg NPK-a sam išao na svim mojim njivama, ovde sam jedino zaokružio na 1000kg radi lakše podele u ciklonu. Da li se isplati videćemo... neki kod nas uopšte ne bace veštak na suncokret, ja računam da to što suncokret ne pojede, ostaje sledeće godine za kukuruz. I ja sam druže mlađi godinu dana od tebe, kad sam počeo da radim sa dedom, tako je on radio, rekao mi je da ne idem nikad sa manje đubriva jer sve možeš da zajebeš jedino zemlju ne. I držim se toga. Jedino mi je krivo što sam dopustio da mi se njive napune korovima, jer kad gledaš skup veštak, skupa nafta, seme, aj bar na hemiji da prištediš...