KishRobert
Prijatelj Foruma
Neoma,sejana na veliku subotu.
Pulsar je odlicno maknuo sve sem palamude!
Pulsar je odlicno maknuo sve sem palamude!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nema korova nemoj da zagrces,eventualno ga ispartaj jos jednom,nece da mu skodi.Jedino sto se tesko sparta kad je suncokret veliki,tesko se vozi(bar je meni to problem)Imam jedno pitanje za bolje poznavaoce od mene... Ja sam danas spartao moj Suncokret,nema trave jedini problem mi je bio Divlji sirak ali ga je Kletoks unistio... Ja ga nisam zagrtao nego spartao dal da kasnije dok jos moze da se udje u njega da ga zagrnem ili da ostane samo spartan????
Prskao sam pre nekih 7-8 dana, sad se on posle ovih kisa jos izvukao a spartanje cim se prosusi..Kolega Mali Paor nisam bas najbolje razumeo jel si ovako velik suncukret prskao pulsarom? Inace izgleda vrh dobro ovome samo jedno spartanje i spreman za zatvaranje redova!
Ljudi šta se dešava sa suncokretom koji sam oprskao sa 2 l/ha acetohlora+ 2l/ha fluorohloridona (Ares) posle setve a pre nicanja? Posejan je 26. aprila a sad ima tek 4 para pravih listova. Stoji, veoma teško raste. Pretpostavljam da od velike količine padavina i hladnijeg vremena herbicidi deluju fitotoksično. Jel neko ima sličnu situaciju? Sta ce biti sa njim?
komsija pa kako nisi mogo ja pre podne bio prsko,pa u jedan izaso da spartam i stuko 1o kj (kukuruz)koliko pada i pada, nista ni od prskanja ni spartanja, juce sam krenuo ali me oterala kisa kuci...i evo opet pada!
komsija pa kako nisi mogo ja pre podne bio prsko,pa u jedan izaso da spartam i stuko 1o kj (kukuruz)