Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema brige...Kondi, juče poprskan sa Fuslade i Kletox herbicidima, posle sat i po vremena pala manja kišica niskog inteziteta. Nadam se da će uspeti prskanje.
Ljudi jel kasno sejati suncokret i ako nije koju mi sortu preporucujete?
Svi koji imaju protocne silose kao paor pravice problem ako im krene otkup drugih kultura,konkretno kukuruza posto paor soju otkupljuje samo u Mramorku.Gde mu iznosis suncokret,u kom mestu?Nije kasno za sejanje, nego da ne stigne kasno i da ti napravi problem oko otkupa. Ako sa otkupom nemas problema sej slobodno.
Ja sam suncokret sejao na ugovor sa zemljoradnickom zadrugom PAOR iz Deliblata. Rekli su mi da bi moglo da bude problem oko otkupa ako suncokret stigne mnogo kasno pa sam umesto NS
Posejao NEOMU.
Prskao sam na crno sa Acetohlor=Terbis i ako nije bilo kise od korova jedino je prezivela ostruga posto njoj u suncokretu nema leka ostaje mi samo spartanje ovh dana kad se prosusi zemlja, vestak i sta mu bog da
Svi koji imaju protocne silose kao paor pravice problem ako im krene otkup drugih kultura,konkretno kukuruza posto paor soju otkupljuje samo u Mramorku.Gde mu iznosis suncokret,u kom mestu?
Moje misljenje ipak da je kasno za suncokret,jer kad bude zahladnelo u septembru jako ce tesko da uzri.
Mogu da potvrdim da je DOBRA otkupna stanica...da zaboravis traktor...Imaju poslovnicu i otkupnu stanicu u selu pored Smederevske Palanke.
Najbolji su u ovom kraju po poslovnosti njima sve prodajem.
I ovde su jedni od boljih.Imaju poslovnicu i otkupnu stanicu u selu pored Smederevske Palanke.
Najbolji su u ovom kraju po poslovnosti njima sve prodajem.